Reflexgarn ( 52% ull, 33% akryl, 15% reflekterande garn ) Svart – 01

49.00 kr

I lager

Reflexgarn Svart
Reflexgarn Svart ( 52% ull, 33% akryl, 15% reflekterande garn )

Nytt härligt supermjukt Reflexgarn!

Skönt vara ute och njuta !

Efter en lång och varm sommar börjar det kanske klia lite i handarbetsfingrarna igen?

Förra hösten var en riktig dundersuccé gällande reflexgarner så det är med glädje vi nu lanserar vår nya kvalitet 8st färger: Svarta Fårets Reflexgarn!
Svarta Fårets Reflexgarn är ett supermjukt och värmande garn som är perfekt till stickade och virkade halsdukar,mössa,vantar,tröja,kofta accessoarer i  höst- & vintermörkret.Fördelen är att man nu syns.Härliga varma produkter,härligt att vara ute med detta sköna garn.SVF Reflexgarn -01 passar utmärkt till vantar, mössor, sockor och mycket mer. Ett garn som lyser upp i vintermörkret för din säkerhet!När du vill synas. Reflex är garnet för dig som vill synas i mörkret. Den härliga kompositionen av ull, akryl och reflex ger ett skönt och slitstarkt garn som passar perfekt till olika accessoarer som mössor, halsdukar och vantar.

Reflex från Svarta Fåret är garnet för dig som vill synas i mörkret. Kombinationen av  ull, akryl och reflex ger ett skönt och slitstarkt garn, som passar till olika former för tillbehör, eller som effektgarn i mössor, halsdukar och vantar.

Ett otroligt allsidigt garn till de mörka höst- och vintermånader. Med ett reflexgarn som detta blir du själv eller dem du stickar till snyggt påklätt och säker i trafiken – bättre än så blir det inte 🙂

Reflexgarn är ett av våra garner från populära Svarta Fåret. Garnet för dig som vill synas i mörkret. Den härliga kompositionen av ull, akryl och reflex ger ett skönt och slitstarkt garn som passar perfekt till olika accessoarer som mössor, halsdukar och vantar. Ett blandgarn i kvaliteten: 52% ull, 33% akryl och 15% reflekterande garn.

Nu börjar sommaren ta slut,tillfället sticka,virka må bra med detta härligt underbara garn.

Vill du se våra andra färgalternativ, Klicka

Brand

Färg

Nystan

Stickor