Våra köpvillkor

Vi erbjuder fakturabetalning, delbetalning och kortbetalning via Klarna Checkout. Vid genomförande av en beställning hos oss godkänner du villkoren från Klarna samt våra övriga köpvillkor.

* Vid beställningar innan kl 12 (vardagar) så levereras varan dagen efter.

* Vi skickar alla våra försändelser med Posten eller DHL.

* Endast 45 kr inkl. moms i  Service och Expeditionskostnad per beställning,
  oberoende av antal beställda varor. (för hantering och emballagekostnad).

Vi garanterar att de varor du får är felfria vid leverans. Skulle du få en trasig vara så kontakta oss så fort som möjligt och beskriv detaljerat vad felet är. Vi betalar returfrakten vid en ev. retur av vara. pga. reklamation. Vid en eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Paket som inte hämtas ut

För alla paket som inte lösts ut från Posten (eller ett utlämningsställe) debiteras kunden en avgift på 350 kr. Avgiften motsvarar de faktiska kostnaderna för frakt, expeditionsavgift och hantering.

Angivande av felaktiga adresser

Om felaktig adress anges som resulterar i att varorna inte kan levereras och skickas istället tillbaka till oss debiteras kunden en avgift på 350 kr. Avgiften motsvarar de faktiska kostnaderna för frakt, expeditionsavgift och hantering.

info@garntorget.se

Partnerlogistik Sverige AB
Att: Garntorget.se
Österängsgatan 6
Port 2
52134 Falköping

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.

Partnerlogistik Sverige AB
Att: Garntorget.se
Österängsgatan 6
Port 2
52134 Falköping

Garntorget.se garanterar att aldrig lämna ut dina personuppgifter eller e-postadress till tredje part, såvida inte särskilda skäl föreligger, t.ex. att polis, åklagare eller liknande begär uppgifter.
Registrerade mailadresser används endast till nyhetsbrev och erbjudanden från Garntorget.se.

Vi kan skicka våra varor inom Sverige samt Finland, men kommer inom en snar framtid även att kunna erbjuda försäljning till flera länder. Har du frågor kontakta oss på info@garntorget.se