Om Garntorget

Garntorget erbjuder ett brett sortiment av garn och garntillbehör av hög kvalite online och tillbehör för stickning och virkning. Vi har alltid snabba leveranser och ser till att ni får det ni behöver vad gäller virkning och stickning. En retur på två år säger en hel del om hur vi vårdar våra kunder.

Vi har alla möjliga garn från kända marken som t.ex. Svarta Fåret , Järbo Garn och Marks och Kattens. Vår ambition är att kunna leverera garn till hela Sverige så om du ska på fest eller bara mysa hemma i soffan eller om du håller på med ett projekt till en kille eller tjej så har vi garnet. Har vi inte garnet hemma så löser vi det om du skickar ett mail till info@garntorget.se och anger din önskemål.

 

Gillar du likt som många andra personer i vårt avlånga land intresserad av att sticka och virka? Är garnkvalité, Personlig service och snabb leverans något som du uppskattar? Då har du kommit alldeles rätt!

Vi erbjuder garner av alla dess typer. Alpackagarn Akrylgarn , Ullgarn , Lingarn , Garn från 100% Återvunnen Bomull.
Mönster , Virknålar och Sticknålar är exempel på vad vi erbjuder hos oss!

Garntorget är en internetbutik som eftersträvar att nå ut till alla åldersgrupper genom att ha en trivsam och användarvänlig webbmiljö. Vi ställer höga krav på kvalitet och miljösäkra produkter.

Vi jobbar ständigt med att förbättra och öka vårt utbud av garner och tillbehör.

Du får alltid ett trevligt och personligt bemötande i dina kontakter med oss. Vi hoppas att du ska trivas med vår butik. och har du några frågor om våra garner , priser eller kanske behöver lite råd och tips, så tveka inte att skriva till oss antingen via mail eller på vår Facebook-sida. tryck på Facebook-symbolen för att komma direkt till den!

Varmt välkommen!

PS: Följ oss gärna på Facebook för att få erbjudanden löpande.

 

BOLAGSINFORMATION

Kinnekullegården AB
Brännebrona Ernst Skarps Väg 1
533 97 Götene, Sverige
Organisationsnummer: 556446-6265