Garntorget, Svarta Fåret Tricolore blåmulti – 05

79.00 kr

4 i lager

Svarta Fåret producerar hundratals nya stickmönster inom handstickning och broderier. Garntorget,Tricolore blåmulti 05 är ett garn från Svarta Fåret. Kvalitéten är 70% Akryl, 18 % Polyamid och 12% ull. Detta är alldeles perfekt för att virka och sticka exempelvis mössa och halsduk. Vi har nu 7st olika färgkombinationer och olika mönster.

Svarta Fåret producerar hundratals nya stickmönster inom handstickning och broderier varje år. Deras ambition är att kunna erbjuda kvalitetsgarner och stickmönster som skall passa alla önskemål.

Vi på garntorget är stolta återförsäljare av Svarta Fårets produkter och det är med glädje vi gång på gång kan presentera nya produkter från deras utbud. Utöver garn har vi även ett stort utbud av stick och virkmönster, Stick och virknålar samt en del tillbehör. Vårt mål är att kunna erbjuda dig bra service och snabb leverans till rimliga priser. Vill du se hela vårt utbud av Tricolore från Svarta Fåret? Vill du se hela vårt utbud av Tricolore från Svarta Fåret? Perfekt sticka Mössa, Halsduk, Tröja, Sjal

Brand

Färg

Kvalité

Masktäthet

Nystan

Stickor